Меѓународен саем „ДОДИР ПАРИЗА“ -

 

На 16 и 17 Октомври 2010 година во Белград, Србија се одржува саемот „ДОДИР ПАРИЗА“ - Меѓународен саем и конгрес за козметика, солариум, велнес, спа и нега на коса.

 

Повеќе информации на:

Телефон: + 389 2 32 37 850

e-mail: info@zkomora.com.mk
Назад Испрати на пријател Печати