РЕАЛИЗИРАНА РАБОТНА СРЕДБА ПОМЕЃУ ЗАНАЕТЧИСКА КОМОРА СКОПЈЕ И КОМОРА НА ПРОФЕСИИ И ЗАНАЕТИ КАЛВАДОС-ОРН-ДОЛНА НОРМАНДИЈА , ФРАНЦИЈА -Назад Испрати на пријател Печати