Деловни средби и посета на 45-ти Меѓународниот саем во Цеље, Република Словенија -

Деловни средби и посета на

45-ти Меѓународниот саем за широка потрошувачка, занаетчиство и претприемништво ,, Цеље 2012,,

12-18 септември 2012 година

Цеље, Република Словенија

 

Почиувани, занаетчии и малостопанственици

 

 

Занаетчиската комора на Скопје Ве поканува организирано да го посетите јубилејниот 45-ти Меѓународен саем за широка потрошувачка, занаетчиство и претприемништво МОС Цеље 2012.

Излагачи на саемот се од областа на  дрвна индустрија, метална преработка, обновливи извори на енергија, обновливи извори на енергија, метална индустрија, пластика, дрвна индустрија, градежништво и креативни ракотворби.

 За компаниите се обезбедени поволности и тоа:     

  • бесплатен автобуски превоз (12-14.09.2012 год.)
  • бесплатни влезници за саемот
  • хотелско сместување  30 евра од ноќ со доручек ( 2 ноќевања )
  • услов е платена чланарина за 2011 и 2012 год. (заклучно со  јули)

Во рамки на саемот на 13-ти септември (четврток) ќе се одржат деловни и учеството е бесплатно и се пријавува online  на http://www.b2match.eu ,а комората тоа ќе го направи за Вас,Вие само пријавете го вашиот интерес

 

Целни групи за деловните средби се од следните области:

 

  • обновливи извори на енергија,
  • метална индустрија,
  • пластика,
  • дрвна индустрија,
  • градежништво,
  • елктро индустрија

 

Пријавата  можете  да  ја  симнете  од  веб страницата  на  Занаетчиска  комора  Скопје  www.zkskopje.org.mk, да ја добиете на факс ,лично да  ја  подигнете во комората,да ја дотавите на факс или на e-mail.

 

Краен рок за пријавување е до 05.09.2012 година.

 

Лица и телефони за контакт,пријавување  и информации

Снежана Денковска                               

Тел/Факс:02 3222-957                             

Тел:071/991-981       

snezana.denkovska@zkomora.com.mk                      

 

Анета Атанасовска

Тел/Факс:023222957

Тел:078/312-134

info@zkomora.com.mkПријавен лист за учество (pdf документ)

Назад Испрати на пријател Печати