Занаетчиска комора Скопје ве поканува да го посетите саемот во Бурса од 01.12-03-12.2010 година. -

 

П О К А Н А

 

          Од 02.12-05.12.2010 година во  Бурса, Турција  ќе  се  одржи:

 

-          9-ти  традиционален  меѓународен  саем  за    обработка  на метал, машини, заварување, рачен алат, пневматикаи  хидраулика – BURSA  METAL  PROCESSING  TECHNOLOGIES  FAIR ;

-          8-ми традиционален  меѓународен  саем  за  електрична

eнергија,  електроника,  автоматизација,  просветлување  и                  комуникација – ELECO  2010;

-          Втор  традиционален  меѓународен  саем  за  лим,  цевки  и  нивна  обработка  - BURSA  SHEET METAL  TECHNOLOGIES  2010  и

-          Бурса  хардвер  и  безбедност  на  работно  место – BURSA  HARDWARE  AND JOB  SECURITY  FAIR.

 

Занаетчиска  комора  Скопје  ве  поканува  да  го  посетите  саемот  од  01.12-03-12.2010 година.

Партиципација  за  посета  на  саемот  изнесува  150 евра  во  која  е  вклучено  превоз  со  автобус, сместување  во  реномиран  хотел  со  4 или 5  звезди  со  две  ноќевања  и  доручек,  трансфер  од  хотелот  до  саемот  и  влез  на самиот  саем.

Партиципација  за  посета  на  саемот со  сопствен превоз изнесува  90  евра .

 

За  повеќе  информации  за  BURSA  METAL  PROCESSING  TECHNOLOGIES  FAIR   и ELECO  2010  ве  молиме  посетете  ги официјалните  интернет  страници  www.tuyap.com.tr.

 

Во  прилог  пријавен  лист  за  посета  на  саемот.

Пријавување  на :

Тел:02/23237-850

Факс:02/3222-950

Е-mail: info@zkomora.com.mk

 

Пријавување  најкасно  до  20.11.2010 годинаПокана
Пријавен лист

Назад Испрати на пријател Печати